Reviews from Daheb Utrecht

Recent reviews

5.0
Anita martens
Yesterday

Weer heerlijk gegeten 😬

Oualid
9 June 2022

Vaste klant van deze top mensen. Eten zoals altijd top.

Jenn
9 June 2022

Pizza's zijn rijk belegd, lekker zout goed gebakken met een heerlijke dunne krokante bodem. Allemaal altijd even klantvriendelijk en een super snelle bezorging! Zeker een aanrader 😋

Oualid
8 June 2022

5 sterren zoals altijd!!

Oualid
5 June 2022
E
17 May 2022
Ceto
14 May 2022
Oualid
11 May 2022
Oualid
3 May 2022

Zoals altijd top!!

Marian & Erik
2 May 2022

Heerlijke pizza, goed warm en royaal belegd. wij hadden een pizza tonijn en een pizza shoarma

Anita martens
27 April 2022

Keurig op tijd en heerlijk gegeten 👍🏼

Han
17 April 2022

Lekker Enwarm gerecht top👍😀

Bianca
3 April 2022

Het was vandaag niet zo als we gewend zijn .ik had om een patat kipshoarma gevraagd en een gewone shoarma maar krijgt twee gewone shoarma een hamburger met sla apart daar had ik om gevraagd dat was goed maar er zat geen saus op me hamburger en de patat was te hard gebakken en heb er 25 euro voor betaald was voor de laatste keer want ik was niet tevreden helaas

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Oualid
31 March 2022
Oualid
27 March 2022

5 sterren zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Memel
27 March 2022

Bestel vaak spaghetti bij jullie, maar vandaag zat er erg weinig saus bij . Waardoor de smaak en kwaliteit stukken minder was .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marsella
27 March 2022

Pizza is heerlijk en de bezorging super snel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anne
27 March 2022

Lekker knapperige pizza, direct uit de oven en goeie toppings!

Bianca
23 March 2022

Patat had wat warme gemogen en iet minder harde stukjes verder washet heerlijk.

Han
19 March 2022

Was lekker en goed warm

Tim
9 March 2022

Moest alleen jammer een uur wachten voor dat de pizza kwam

Kleistra
6 March 2022

Cheeseburger schotel: Fijn dat het broodje even gebakken was, dat de sausjes apart zijn geleverd en dat de sla en mais echt vers waren. De hoeveelheid was ook prima. De salami pizza was prima. De lasagne was lekker maar was hier en daar wat aangebrand.

Oualid
5 March 2022
Joannie
25 February 2022

Hart. Dank maar weer was lekker warm en heerlijk

Masmeijer
23 February 2022

Heerlijk, altijd lekker eten, niets te klagen

Brink
16 February 2022

Heerlijke vega pizza, precies op afgesproken tijd klaar. Fijn geholpen.

Onbekende
2 February 2022
Oualid
31 January 2022
Oualid
30 January 2022
MJA Pot
29 January 2022

Snelle en goede bezorging van een heerlijk product. Buikie lekker vol. Dank jongens.

David
17 January 2022
Karim
14 January 2022

Was erg lekker en smaakvol de pasta. Panini zat alleen geen sla in maar voor de rest wel lekker/

Peter & Katherine
4 January 2022

Heerlijke pizza's! Haal hier al jaren lang pizza en ze zijn altijd heerlijk en vers. Nooit teleurgesteld.

-
2 January 2021

Heerlijke Turkse pizza, alleen de frietjes waren minder lekker. Oud vet?

Bianca
29 December 2021

De hamburger was heerlijk en patat goed gebakken alleen iets te veel zout op de patat .

Han
23 December 2021
O
22 December 2021

Snelle bezorging, lekkere eten!! Shokran broeder!!

Arie
19 December 2021

Prima pizza's voor een goede prijs. De salamipizza was wel een beetje aangebrand.

H
16 December 2021
Maurice
6 December 2021
Bianca
5 December 2021

Het was heerlijk ga zo door !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Soumia
5 December 2021

Ik heb vaker besteld en altijd tevreden. Dit keer was het niet te eten De friet heb ik niet gegeten omdat het niet lekker was. Friet was donker van kleur en slap. De Margarita pizza's waren zeer zoutig. Van de 2 dozen hebben we maar 4 puntjes kunnen. Italiaanse bol tonijn daar was ik helemaal niet over te spreken. Zeer ontevreden over deze bestelling helaas

Morro
27 November 2021

Lekkere kapsalon snel en warm bezorgd

Joannie vd Donk
25 November 2021

Het was weer heerlijk en snel bezorgd, bezorger is altijd beleefd/vrolijk hart. Dank maar weer.

Rob Vandenbroucke
20 November 2021

Altijd heerlijk eten bij jullie...TOP ;)

Daan
10 November 2021

Lekker pizza’s en aardige jongens.

Cootje
27 October 2021
Marja
18 October 2021

Helaas was het deze keer niet lekker. De patat was volgens mij vele keren opnieuw gebakken,en de helft was modder vet. De kaassoufle was bijna verbrand en smaakte echt niet, die heb ik maar weggegooid. Het broodje shoarma was wel weer heel lekker. Jammer van de andere bestelling hier is mijn geld gewoon weggegooid.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marja.
17 October 2021

De macaroni met kip broccoli en champignons saus was super lekker. Goed warm , genoeg saus ik heb er heerlijk van gegeten.

Toos Honè
11 October 2021
S
11 October 2021

Kapsalon was erg lekker, de spareribs waren helaas erg vet. Bezorging was mega snel!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bert
2 October 2021
Marion
2 October 2021

Snel en goed gevulde heerlijke pizza! Vriendelijke bezorging!

Anita martens
1 October 2021

Heerlijk gegeten 👍🏼

Kleistra
11 September 2021

Zoals altijd erg lekkere pizza’s en netjes afgeleverd, top

Elram
7 September 2021
B Draaijer
29 August 2021

Het eten was goed alleen mag iets minder zout op de patat

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeannette
28 August 2021

Heerlijke pizza-bodem!

Melanie
26 August 2021
Martin
17 August 2021

Keurige bezorging tot nu toe. Lekkere pizza voor een goede prijs. Eigenlijk niks op aan te merken.

L
10 August 2021

Bezorging super snel pizza was lekker, vorige x pasta besteld was ook heel lekker, maar was matig gevuld. Verder was allemaal lekker.

Han
23 July 2021

Het eten was lekker alleen de patatjes waren erg slap en niet knapperig

Sanhaji
22 July 2021
Marja
8 July 2021

Heerlijke macaroni roomsaus champignons broccoli en kip. Het was gloeiend heet , en het broodje swarma was ook heerlijk en goed warm. Zeer tevreden de bezorger was vriendelijk en beleefd.

Josefien
6 July 2021
Suzan
20 June 2021

De pizza's waren precies naar wens gemaakt! Bedankt!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hardeman ,A
20 June 2021

Ik had gevraag een broodje zonder sla en geen twee zonder sla dus was er een persoon niet te vrede want miste zijn sla bij zijn kipburger dus tip lees de opmerkingen goed .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vale
8 June 2021

Lekker eten en snelle bezorging

PB
16 May 2021

Heerlijke pizza’s zoals altijd. Snel bezorgd op zaterdagavond en de temperatuur was prima.

Mohamed
12 May 2021

Snel bezorgd, pizza's nog lekker heet en bovendien erg lekker!

Brandon
28 April 2021

Lekker pizza.

Marcia van bemmel
16 April 2021

Kom hier al jaren , ergens anders haal ik me pizza niet !! Man , hij was weer top vanavond 👍

Touba
14 April 2021

Het was snel bezorgd en heerlijk!

Chris
13 April 2021
Marieke
4 April 2021

Goed eten altijd op de afgesproken tijd bezorgd. Vriendelijke medewerkers.

Elize Verkerk
25 March 2021

Heerlijke Pizza..! Gratis drankje! Snelle en vriendelijke bezorger! -:)

Kaat!
23 March 2021

De shoarma- pizza was zoals altijd gewoon heerlijk en ook de hotwings waren prima 👌🏻 Maar net als bij de laatste paar bestellingen had ik vandaag weer te weinig saus.. Ik koop elke keer extra knoflook en 1 sambal.Bij de pizza én bij de hotwings zit saus bij, maar zodra ik dus extra saus bestel en betaal, krijg ik niet de saus die er standaard bij zit?! En 1 bakje knoflooksaus voor 1 hele shoarma pizza is echt te weinig 🤨 Nogmaals de kwaliteit van het eten is prima 👌🏻 maar de laatste tijd betaal ik voor iets wat ik niet krijg!

Marel
16 March 2021

Deeg was extra lekker vandaag! Heb genoten van de pizza :-)

Rob Vandenbroucke
6 March 2021

Alles wat je bij DAHEB eet is met liefde en smaak bereid. Deze keer had ik een Calzone pizza gegeten....Heerlijk! Dank

Jaap
1 March 2021

Binnen 20 minuten heerlijke pizza. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marja
25 February 2021

De broodjes waren goed warm geleverd, maar helaas zaten er grote harde stukken vlees in. Misschien het laatste vlees wat er nog was want ze gingen bijna sluiten. De bezorger was heel vriendelijk en ik heb maar 15 minuten moeten wachten op mijn bestelling. Super snel dus.

Henk
16 February 2021
Bert
11 February 2021

Supergaaten! Zeer vriendelijk correct en supersnel Uiteeraard eten is perfect zoals altijd

DH
30 January 2021

Heerlijke pizza. Smaakvol. Op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger.

Jurgen Kocken
1 January 2020

Ik had  een Turkse pizza zonder sla, tomaat en komkommer besteld. En wat krijg je...... sla, tomaat en komkommer!!!! Ik heb het weggegooid. 

Mieke
16 December 2020

De bestelling kwam 30 minuten te vroeg erg jammer

L. Dazdaz
15 December 2020

De pizza's waren deze keer verbrandt. Zwart En erg harde zijkanten.

Lisa
3 December 2020

Was weer heerlijk! Binnen 20 minuten geleverd. Er werd ook zeer goed naar mijn opmerkingen gekeken. Alles klopte en was goed warm. Altijd tevreden hier.

Parel
1 December 2020
Mars
23 November 2020

Altijd lekker en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin Versteeg
10 November 2020

De shoarmapizza was weer echt voortreffelijk 👌🏻 (zoals altijd 😉) De pizza was ruim belegd met hun overheerlijke shoarma (de kruiden van hun shoarma smaken én ruiken zó lekker 😋) En dan mijn persoonlijke favoriet, "de hotwings" 🍗 😋😋😋 nergens zo lekker als bij Daheb.. We moesten wel ruim een uur wachten, maar het was dan ook op dinsdag (pizzadag alle pizza's 🍕 €6.50) dan kan het dus aardig druk zijn... Kortom heerlijk 😋 gegeten en de bezorgers zijn altijd vriendelijk en zeer beleefd!

Frits
7 November 2020
Marc
28 October 2020

Gewoon goede pizza voor een prima prijs! Zeker op Dinsdag pizzadag! En precies op tijd!

Marc
22 October 2020

De bezorging was precies op tijd, wat fijn is als je een kinderfeestje geeft. Ze hebben er van genoten!

...
20 October 2020

Jammer genoeg 1 friet vergeten en saus op de broodjes was niet terug te vinden altijd super goed kwaliteit van hun gewend maar vandaag 👎👎

agj
13 October 2020

vorige week 4 kazen pizza beteld ( niet in de actie dag). heeel erg goed. dus nu weer 4 kazen pizza besteld. vandaag pizza actie dag. het leek wel een magarita met tomaat en kaas. paar stukjes blauwe kaas verder niet. heel erg jammer.

Bert Damsma
12 October 2020

Snelle correcte levering keurig volgens Corona protocollen! Top En uiteraard weer lekker

Sjakoot
26 September 2020
Bert Damsma
17 September 2020

Zeer snelle correcte service!

Marja
13 September 2020

helaas meer dan een uur moeten wachten op mijnbestelling. De patat was koud en slap. Het vlees was hard en verbrand . Helaas geen positief bericht

Vincent van der Vliet
24 August 2020
Ruud
19 August 2020

Lekkere pizza's. Snelle bezorging. Aardige bezorger.

Rob Bakker Bolhaar
9 August 2020
daheb
27 July 2020

hai hai, de kwaliteit was minder dan normaal. De pizza was niet heel warm en smaakte verbrand, hij was aan de randen dan ook echt zwart, de ui en champignons waren nog rauw. mijn vriend had een calzone gevraagd zonder paprika, omdat hij daar niet tegen kan, deze zaten er echter op dus hij moest de hele calzone openmaken en alle paprika eruit halen. al met al bestellen wij graag bij jullie maar dat was niet wat ik in alle jaren gewend ben...jammer, dacht laat het even weten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mars
27 July 2020

Gewoon lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daan
22 July 2020

Lekkere pizza’s en goede service

Dennis van wijk
19 July 2020
Laura
13 July 2020

Netjes op tijd en de pizza's zijn altijd heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robert
25 June 2020

Superlekkere bloedhete pizza’s en ijskoud sinasje.

nol
18 June 2020

op tijd geleverd, prima kwaliteit, lekker warm zoals het hoort

Han
11 June 2020
Fred
7 June 2020
Ciska
3 June 2020
Henna
2 June 2020
René van Ingen
1 June 2020

Wij hadden 2 x broodjes kipshoarma besteld en hadden eigenlijk meteen willen bellen en beter de broodjes terug willen brengen . Wij zijn een vaste klant en waren dit NIET gewend . Veel zwarte aangebrande stukjes vlees zaten er tussen en het vlees was echt heel droog . Erg jammer , René van Ingen 06 246 222 31

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kaat!
31 May 2020

De Pizza shoarma was weer héérlijk 😋 En de kippenpootjes 🍗 waren weer voortreffelijk 👌🏻 Kom al járen bij Daheb en heb echt nog nóóit klachten gehad!! De top 3 bij ons thuis zijn: 1.Pizza Shoarma 🍕 2. Kippenpootjes 🍗 3. Broodje Shoarma 🥙 Daheb is een echte aanrader!! 👍🏻

Anneke
27 May 2020

Prima geregeld weer en lekkere pizza

Marc
27 May 2020

Op de aangegeven tijd ontving ik mijn hete pizza's met de extra's waar ik om had gevraagd.

Mo
11 May 2020

Goede service Goede kwaliteit En lkkr snel

Marian
10 May 2020
Rob Bakker Bolhaar
9 May 2020

Al jaren klant bij Daheb maar gisteravond het lekkerste broodje kip shoarma oot gehad, heerlijk!!!!!!!

Marc
30 April 2020

Op tijd! Heet! En lekker! Zelfs de bestelling van 14 pizza’s was helemaal goed op Koningsdag.

Jaap
29 April 2020

Pizza's zijn altijd goed!

Bert en Esther
25 April 2020
Nikos
13 April 2020

Bestelling binnen 20 min bezorgd, met nieuwe COVID maatregelen bezorgd wat geen probleem is. Top weer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

N schoonderbeek
8 April 2020

Ik vond ze deze keer een beetje droog ,en niet meer erg warm.

Esther
8 April 2020

Goede service en lekker eten

Kit
2 April 2020

Lekkere rijk belegde pizza’s voor een schappelijke prijs.

Esther
1 April 2020

Topzaak!

van amerongen
31 March 2020

De pizza’ s werden op een fiets in een gewone fietstas bezorgd. Daardoor waren de pizza’s dubbelgeklapt naar beneden gegleden in de doos. Een slappe kleffe hap geworden. Erg jammer want voorheen was Daheb wel goed.

Leyla
25 March 2020

Voor het eerst pizza 's besteld. Mijn kinderen zijn normaal geen pizza eters maar hebben zo genoten van de heerlijke pizza's. Zoala altijd heerlijk eten.

Dajo
23 March 2020
Erik
22 March 2020

Normaal prima maar deze keer viel het echt tegen. Het vlees leek van gisteren en daardoor hard en droog, sommige stukjes smaakte ook aangebrand. Vlees was zeker niet vers gesneden.

Rob Bakker Bolhaar
10 March 2020

Al jaren klant bij Daheb en wat is de kipshoarma lekker! Echt de beste in Utrecht. En ook het patatje zonder mag er zijn. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sam
25 February 2020

Pizza te veel doorbakken. Licht verbrand.

Vincent van der Vliet
25 February 2020

Pizza's zijn erg lekker, smaken vers me ingrediëten van goede kwaliteit. Deze keer was de bezorging wat trager, maar daar zal de storm vast iets mee te maken hebben gehad. Volgende keer weer van Daheb!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dajo
20 February 2020
Chris
19 February 2020
Lisa
14 February 2020

Weer heerlijk! Wordt goed naar opmerkingen gekeken, en werd snel bezorgd.

Marja
8 February 2020

De broodjes waren heerijk goed warm en snel geleverd 20 minuten na mijn bestelling was de vriendelijke bezorger al aan de deur.

V van der Vliet
27 January 2020
Fred
19 January 2020

Aanrader

Lisa
19 January 2020

Heerlijke pizza, vriendelijke bezorger, perfect op tijd. Ben heel blij met jullie!

Maaike
29 December 2019
Laura
23 November 2019

Pizza mageritha was lekker zoals altijd alleen de Kaassoufle die ik erbij besteld had was weer erg verbrand helaas is dit niet de 1ste keer dat vind ik er jammer.

Fred
23 November 2019

17.45 besteld iets over 19.00 geleverd Maar de pizza is zalig

Nancy
18 November 2019

Lekker eten, warm en keurig op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rene van Ingen
4 November 2019

Patat was minder kwaliteit dit keer erg slap ,denk beter apart verpakken en niet bij het shoarma vlees

Susan
4 November 2019

Stomend hete pizza's, royaal belegd, goed op smaak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jonas
31 October 2019

Top service en lekker eten

Marc
9 October 2019

Goede pizza voor een goede prijs. Iets langere wachttijd, maar het was ook dinsdag pizzadag.

Leyla
28 August 2019

Vriendelijke mensen en alles is goed verlopen. Het eten was heerlijk dus voor herhaling vatbaar.

Kirsten
21 August 2019

Vaker besteld en hiervoor altijd tevreden geweest. Nu op pizzadag (dinsdag) een pizza besteld die verbrand en pas na anderhalf uur bezorgd werd. Jammer!

De lang
21 August 2019

Normaal gesproken zijn de pizza’s goed te eten ,maar de laatste tijd zijn de bodems dunner waardoor de randen er van vaker erg hard en erg donker/zwart zijn

Nancy
19 August 2019

Snelle bezorging, goed verpakt, heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

anoniem
16 August 2019
Silv
18 July 2019

Altijd vers, altijd op tijd, altijd snel, altijd vriendelijk, altijd goed! Hard werkende mensen. Zeker aan te bevelen. Wij bestellen er al 12 jaar. Dinsdag vaste prik!

Sjaak
9 July 2019

Vandaag 2 pizza's besteld, helaas 1x een hele andere pizza dan besteld stond een ander huisnummer op. Geen zin om te bellen voor een andere. Laatste tijd gaat de kwaliteit achteruit en bestellingen mis, jammer is jaren echt goed geweest.

Huseyin
9 July 2019

Late bezorging. Wachtijd van 1,5 uur. En heb geen gratis drank gekregen.

Van Zoeren
5 June 2019

Klantvriendelijk, hardwerkend, en lekkere pizza die snelheid gemaakt/geleverd.

Bianca
21 May 2019

Zo als altijd erg lekker.

Me
28 April 2019

Snelle levering en heerlijke pizza

Junaida
20 April 2019
PB
13 April 2019

Zoals altijd zeer lekkere pizza’s!

Costiaan
10 April 2019
Kaylee
9 April 2019

Top kwaliteit!

Anneke
8 April 2019

Heerlijke pizza’s. Prima bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De lang
7 April 2019

Pizza’s en broodjes zijn goed belegt en smaken goed, pizza’s soms een wat te harde donkere rand ,maar verder erg tevreden over.

Costiaan
29 March 2019
Marc
13 March 2019

Prima pizza en op de pizza dag(dinsdag) ook erg voordelig!

Rudy
12 March 2019

Bestelling bezorg op de aangegeven tijd. En echt een hele aardige bezorger!! Pizza was lekker.

Sjaak
9 March 2019
Schoonderbeek
17 February 2019

Vaak niet echt vriendelijk en de pizza van gisteren was niet echt warm meer , we bestelen best vaak bij jullie en meestal gaat het goed

Elize Verkerk
4 February 2019

Heerlijke pizza Marguerita...uit de steenoven...smaakvol met kruiden... ijsje toe en prima op tijd bezorgd! En ik eet de volgende dag nog de punten uit de oven op! Aanrader!

Yet
29 January 2019

Lekkere, knapperige pizza, aardige bezorger. Lekker gegeten.

P. Bouman
14 January 2019

Zoals altijd weer heerlijke pizza’s! Snel en goed afgeleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rachid
7 January 2019

Eten smaakt heerlijk en goede service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van Basten
2 January 2019

Pizza was aan de slappe kant eten kwam verder in 2 keer en de bezorgers waren ontvriendelijk we kregen eerst pizza die afgeven en vroegen waar is onze br sharma reed tie weg moesten we telefonie zelf bellen en kwam andere verzorger brengen en nix extra gekregen voor ongemak of iets anders

Mieke de Man
28 December 2018

IK HAD MOETEN BELLEN MAAR MIJN CALZONE WAS VERBRAND, DE BOVENKANT WAS INGESTORT EN ALLES SMAAKTE DUS VERBRAND. IK HAD M TERUG MOETEN LATEN HALEN, DAT GEBEURT DUS ECHT DE VOLGENDE KEER

Anneke
27 December 2018

Prima. Lekkere pizza’s met verse ingrediënten en precies goed gebakken.

Ahmad
10 December 2018

Heerlijke pasta aanrader! Alleen de kipstukken zijn gewoon kippenvleugeltjes beter toelichting daarbij zetten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Schoonderbeek
8 December 2018

Bestellen er vaak eten ,soms komt het eens voor dat de pizza randen te donker zijn ,maar over het algemeen heel te vreden

wil
6 December 2018

Prima prijs-kwaliteit verhouding. Vriendelijke bezorging.

Eline
4 December 2018

We bestellen zeer geregeld bij Daheb, altijd warm / vers / lekker!

C Hone
3 December 2018

werd keurig op tijd geleverd en was goed warm en erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tim van Basten
28 November 2018

Verzorging duurde lang en kwam bij ons met met een halve bestelling hij had de rest bij een andere verzorgt en het eten was niet super warm en pizza was beetje aan de slappe kant

Aktasli
20 November 2018

Zoals altijd heerlijk! Alleen weer te laat afgeleverd. Dat is wel elke keer jammer

toos hone
5 November 2018

het was mooi op tijd afgeleverd had iets warmer gemogen maar verder was het prima in orde.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Houria
31 October 2018

Heerlijkeeten

Nikki
25 October 2018

Lekker zoals altijd, de turkse pizza met kaas is een echte aanrader!

Chris
24 October 2018
Ugur
23 October 2018

We bestellen wel vaker hier pizza en het is echt lekker. Maar bijna altijd te laat ook deze keer kwam het twee uur na de bestelling en dat is echt veel te lang helaas

Genieter
18 October 2018

Lekkere autenthieke smaken hebben ze hier. Zo is er maar 1 in Utrecht.

Hu
17 October 2018

Altijd erg vers en erg goed! Zeker aanrader

Mirjam
16 October 2018

Prima en erg smakelijke pizza, elke keer weer. Supervriendelijke en klantgerichte medewerkers. Ik ben fan.

Hak
14 October 2018

Zeer lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

p m
14 October 2018

The lassagne was all black...not ready to eat...i pull it in the dursbind.. Not nice at all

John
12 October 2018

Patat was zacht en geen zout .en de kip was droog en hard .

Alyssa
5 October 2018

De 4 kaas pasta was heeerlijk en kon het snel ophalen nadat ik het besteld had. Top!

Sandra Groot
19 September 2018

heerlijk gegeten

Ronald
16 September 2018

Super Snelle levertijd en goed eten

Spelde
11 September 2018

Snelle vriendelijke bezorger, heerlijke pizza's.

Tim van Basten
9 September 2018

Korst van de pizza was te hard en en mag wel wat meer tomaten saus op en jullie vergeten vaak drinken mee te geven die we gratis krijgen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ineke leopold
26 August 2018

Broodje shoarma speciaal was lekker helaas was het broodje nat en zacht en moest mijn shoarma los opeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yusuf
14 August 2018

Zeer lekkere pizza’s gegeten en de patatjes waren vers. Daarnaast was de bezorging binnen een half uur, prima!!

Ciska
7 August 2018
Pauline
30 July 2018

Zoals altijd heerlijke pizza’s en een prima bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob Bakker Bolhaar
27 July 2018

Zoals altijd weer keurig op tijd bezorgd en de penna's zijn onovertroffen lekker!

Sjako Goddamn
22 July 2018
Eline
17 July 2018

Lekkere pizza, goede prijs, prima bezorging! Heb al een paar verschillende pizza’s geprobeerd, allemaal lekker.

A. Sanijs
10 July 2018
ibrahim
7 July 2018

was lekker

Michael
3 July 2018

Altijd goed

Rikki Bolhaar
2 July 2018

De pasta alla chef speciaal, de Funghi Trifolati en de kippenpootjes waren heerlijk en de bezorging was ook goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leopold
30 June 2018

Heerlijk gegeten en goed

Esther
30 June 2018

Heerlijke pizza's, en perfect op tijd klaar!

Y de Jong
18 June 2018

De pizza's waren lekker, maar het duurde een uur voordat ze geleverd werden. Dat is best lang. Ik begreep (nadat ik telefonisch contact op genomen had met Daheb) dag het erg druk was gister. Niet erg, kan gebeuren, maad laat dan even weten dat het wat langer duurt, per sms of zo.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mano
13 June 2018

Zeer onvriendelijke en geïrriteerde bezorger,!!!! Ramadan naar zijn hoofd gestegen,!!!! Kwaliteit van het eten zoals gewoonlijk super en lekker.

jeremy
11 June 2018

verbrand eten niet lekker word steeds minder bij jullie vergeleken met vroeger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mieke de Man
5 June 2018

Bestelling was er snel en de kwaliteit was prima (maar het beloofde blikje frisdrank ontbrak)

Ricardo
16 May 2018
Kryc
14 May 2018
rob
14 May 2018
Maria
12 May 2018
Lola
28 April 2018

Netjes op tijd en goed eten.

chris
23 March 2018
Ellen
16 March 2018

Lekkere pizza’s! En goeie service, precies op de afgesproken tijd bezorgd. En aardige medewerkers/eigenaar (als buurmeisje heb ik er eens een bakje ananas meegekregen voor een gerecht dat ik aan het maken was toen de winkels dicht waren) =)

Rudy
14 March 2018

Altijd lekkere pizza's (lekkerste van Utrecht) en vriendelijke bezorgers!

Chris
21 February 2018

Op tijd, goed gepsijsd en lekker.

rob
5 February 2018
Mariama
31 January 2018

Perfect

Perry Mooij
13 January 2018
Costiaan
31 December 2017
marja
15 December 2017

Het was weer heerlijk

Costiaan
9 December 2017
frits
7 December 2017

De klantvriendelijkheid is een beetje onder de maat. Maar misschien heeft dat te maken met een culturele- en / of taalbarriëre.

Ineke
27 November 2017

Heerlijk gegeten alleen de verkeerde bestelling gehad kan gebeuren.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Costiaan
24 November 2017
frits
13 November 2017

Heerlijke pizza

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ineke
8 October 2017

Heerlijk gegeten lekker warm en genoeg

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A j d
17 August 2017

Snelle levering, rijk belegde krokante pizza met verse ingrediënten.

Melissa
16 August 2017

Snel en lekker.

Marsella
16 July 2017

Super snelle levering en heerlijke piza

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dineke
24 June 2017

Ik heb al vaker iets besteld bij Daheb. De pizza is altijd prima! Nu had ik ook twee porties friet en een frikadel meebesteld voor mijn zoontjes. Voor de twee porties friet betaalde ik samen € 4,- terwijl het misschien in totaal een zakje met 15 frietjes was... Veel te weinig dus! De frikadel was (evenals de frietjes) veel te lang doorgebakken, helaas. Echt niet lekker. Ik denk dat ik maar 1 portie friet heb gekregen? Bezorging was wel prima op tijd! Die heb ik helaas (achteraf gezien) nog fooi gegeven ook... Deze bestelling was echt zonde van mijn geld!

Ilhame
23 June 2017

Lekkere eten! Top service, snel geleverd. Zeker een aanrader

m.wolters
29 April 2017

HET WAS WEER GEWELDIG,SCHOTEL EN PIZZA,WAS HEERLIJK

Oes
25 April 2017

Te laat pizza bezorgd . (20 min te laat) 4 pizza besteld. Daarvan was 1 met natte bodem en korst. ( vis pizza) niet op gegeten. Pizza waren wel warm.

Giovanna
22 April 2017

Goed eten aleen heb 1,5 uur moeten wachten op 2itiaanse bollen.

Utrecht
5 April 2017
Suus
25 March 2017

Snelle bezorging (30 minuten) eten was heel warm. Pizza was rijkelijk belegd met verse producten. Turkse pizza was ook erg goed gevuld. Begreep alleen de mais niet, maat dat kan aan mij liggen. Dikke aanrader!

Een boze klant!
14 March 2017

Pizza besteld bij Daheb. Nou als je honger hebt zou ik lekker ergens anders bestellen. 2,5 uur wachten op 2 pizza's en ze ook nog koud bezorgd krijgen, en dan komen ze ook nog met een lulsmoes van ja mevrouw het is druk of we kunnen je straat slecht bereiken. Terwijl ze met de auto komen. Bullshit dat je dan 2,5 uur moet wachten op een fucking koude pizza. Geen excuses of compensatie en ook nog voor moeten betalen. Dit is tevens niet de eerste keer dat het veelste laat word bezorgd.

Leopold
13 March 2017

Lekkere pizza snelle bezorging en goed verpakt waardoor de pizza goed warm was

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anneke
28 January 2017

Als altijd prima. Op tijd bezorgd. Heerlijke pizza.

Robert
14 January 2017
G.
3 January 2017

Snel bezorgd en smaakt weer prima, als altijd!

Miloud
24 December 2016

Viesssssssssss

Dirk Zuilen
21 December 2016

Snel bezorgd, lekkere krokante en smaakvolle pizza en genoeg shoarma!

Jeannette
19 November 2016

Gisteren 11 pizza's en 2 gerechten besteld met levering rond piekmoment in de avond. Zoals afgesproken kwamen ze in 2x zodat alles warm was. De bodem was heerlijk en de smaken ook. bovendien was alles nog heet en de levering op tijd. Absolute aanrader!

Geoffrey
30 October 2016
Joshua
10 October 2016

Smakelijke pizza, snel bezorgd!

leopold
2 October 2016

Heerlijk gegeten en ruim op tijd goede service bedankt hiervoor

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

marthijs
23 September 2016
Lisa en Anne
15 September 2016

Lekker en goed warm! Zelfs de jalapenos die niet op site stonden en we hebben gevraagd erbij gekregen!

Ben
10 August 2016

Altijd vriendelijk en goede pizza's.

Abdellah
2 July 2016

Primma service, en lekker pizza bedankt!

Fontijn
20 June 2016

Eerste keer besteld shoarma was echt goed warm en de smaak was ook zeer goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

wi
31 May 2016
Trudy
31 May 2016
Jeannette verhoeven
31 May 2016

Heerlijk pizza's !

Frans
24 May 2016

Zoals altijd, helemaal top! Dank weer.

Nico
27 February 2016

Altijd lekker en altijd snel en warm afgeleverd. In een woord SUPER.